Участници

Стив Уотс председател, Съвета за високи сгради и градска среда

Стив Уотс Стив Уотс е партньор в базираната в Лондон компания Alinea Consulting. Неговата експертиза и професионална кариера са свързани със знакови сгради в Лондон като централата на HSBC - Canary Wharf, "Рендето" (Leadenhall), "Стъклото" (The Shard), както и с редица впечатляващи мега..

повече

Арх. Ангел Захариев управител, А и А Архитекти

Арх. Ангел Захариев Арх. Ангел Захариев е съдружник и управител в архитектурно бюро А и А Архитекти. Завършва Университета по архитектура строителство и геодезия (УАСГ) в София през 2003 г. През 2004 г. се дипломира с похвала в специализация към Института за градско планиране и жилищна политика (IHS) – Еразм..

повече

Инж. Венета Новакова председател, Асоциация за фасаден инженеринг

Инж. Венета Новакова Инж. Венета Новакова завършва промишлено и гражданско строителство в УАСГ, София. От 1996 г. работи като фасаден инженер. От 2002г. работи в Стилмет, а от 2004 г. е ръководител на проектантския отдел и отдела “Проучване и създаване на нови архитектурни системи ЕТЕМ” в Стилмет...

повече

Арх. Мануела Белова представител на Съвета за високи сгради и градска среда

Арх. Мануела Белова Професионалната й кариера започва след като завършва висшето училище за архитектура в Париж Белвил (Франция) през 2011 г. След това Мануела започва работа по различни архитектурни проекти във Франция, Белгия и България (включително изграждането на новия щаб на Съвета на Европейския съюз в Брюксел..

повече

Арх. Цветан Петров управител,Иво Петров Архитекти

Арх. Цветан Петров Архитект Цветан Петров се дипломира в архитектурния факултет на УАСГ през 2007 г. Специализира в L’ecole National Superieure d’architecture de Bretagne в Рен, Франция. В самостоятелната си проектантска практика работи по обществени и жилищни сгради, логистични центрове, административн..

повече

Клаус Тинахер мениджър направление Data Center за Източна Европа, Siemens

Клаус Тинахер Клаус Тинахер завършва Технологичния университет в Грац и университета в Абърдийн. През 2001 г. се присъединява към Сименс, където се занимава с фасилити мениджмънт във федералните държави извън Виена и Централна Източна Европа. Опитът на Клаус Тинахер се основава на широк спектър от различни зад..

повече

Иван Червенаков Ръководител Направление „Електрооборудване“, Tekra

Иван Червенаков От 1999 Ръководител търговски офис София на ТелеТек ЕООД От 2014 Ръководител направление Електрооборудване в ТелеТек ЕООД (се преименува на ТЕКРА ЕООД) От 2016 налага бранда Comelit на българския пазар.  

Георги Вянев мениджър "Маркетинг и комуникации", Градът Медиа Груп

Георги Вянев Георги Вянев е част от екипа на Градът Медиа Груп от 2018 година. Роден е през 1993 година в София. Завършва бакалавър по „Връзки с обществеността“ в Софийски университет „Св. Климент Охридски“ през 2016, а тази година се дипломира като магистър по „Реклама и медии&l..

повече

Д-р инж. Красимир Делов Главен технолог, Баумит България

Д-р инж. Красимир Делов Д-р инж. Красимир Делов е роден през 1962 г. в гр. Асеновград. Завършил е Немска езикова гимназия в гр. Пазарджик и УАСГ специалност „Хидромелиоративно строителство“. Защитил е докторска дисертация в БАН. Главен технолог на Баумит България ЕООД от 2006 г. и гост – преподава..

повече

Еял Тахор дизайнер

Еял Тахор Еял Тахор е роден в Хайфа, Израел. Пристига в България през 1994 г. за работа по инвестиционен проект в земеделието в района на Плевен. Дотогава живее в кибуц и отговаря за селскостопански дейности. През 2000 г. започва бизнес като ресторантьор и интериорен дизайнер, през 2004 г. основава дизайне..

повече

Николай Тодоров Отговорен редактор „Сгради и технологии“, Градът Медиа Груп

Николай Тодоров

Инж. Явор Арсов мениджър строителни и инфраструктурни проекти, Оргахим Представител на ACO България

Инж. Явор Арсов Инж. Явор Арсов е роден през 1981 година, завършил е РУ " Ангел Кънчев", като машинен инженер. През 2006 година става част от екипа на най-големия производители на бои и покрития в Югоизточна Европа - групата "Поликолор-Оргахим. През 2015 заема длъжността "Мениджър архите..

повече

Велин Лечев мениджър продажби и бизнес развитие за България на партньора на Новател – Calirom, Novatel

Велин Лечев Мениджър продажби и бизнес развитие за България на партньора на Новател – Calirom. Пионер и лидер в Хоспиталити сферата в Румъния, Calirom продължава експанзията в България с цялостното си решение – Senso.  

Арх. Галин Василев X-Architect

Арх. Галин Василев Галин Василев е завършил специалност "Архитектура" в Университета по архитектура, строителство и геодезия. Като част от екипа на "Проарх" ръководи проектирането на ключови проекти като  хотел "Астера" в  кк Златни пясъци, City Tower на пл. "Македония&q..

повече

Арх. Мария Давчева, арх. Орлин Давчев Мио Дизайн

Арх. Мария Давчева, арх. Орлин Давчев Арх. Мария Давчева е изследовател в областта на съвременната архитектура, алтернативни модели, устойчиво развитие. Магистър архитект (1997), доктор (2003), доцент (2014), ръководител на сектор „Архитектура” към ИИИзк – БАН (2015), главен редактор на сп. „Архитектура”..

повече

Павел Мариников директор "Бизнес развитие", Veolia Bulgaria

Павел Мариников Г-н Мариников е специалист Бизнес развитие с дългогодишен опит в областта на Ергетиката и Промишлеността в България, участвал в разработването и реализрането на различни проекти за ВЕИ, ТЕЦ, АЕЦ, петролно-химическата и миннообогатителната индустрия. Директор "Иновации и Пазари" на Веоли..

повече

Арх. Гергана Милушева управител, Cityscape

Арх. Гергана Милушева Арх. Гергана Милушева е завършила Архитектура в УАСГ. През 2003 г. основава студиото за архитектура, проектиране и дизайн Cityscape. Има реализирани редица проекти, свързани с цялостно изграждане и реконструкция на жилищни, търговски и офис сгради, сред които: спортно-развлекателен център Joy S..

повече

Арх. Калин Трачев Stephen George International

Арх. Калин Трачев Калин се присъединява към Stephen George International през Февруари 2015г. на позицията архитект. През ноември 2016 е повишен в Principal architect. Сега той ръководи малък екип и отговаря за процесът на проектиране, менажирането на проекти, както и връзка с клиентите.  Основните му отг..

повече

Иван Лилов мениджър "База данни и анализи", Градът Медиа Груп

Иван Лилов Иван Лилов е част от Градът Медиа Груп от 2015 г. Завършва бакалавърска степен по Информационни системи в Cardiff Metropolitan University, а през 2018 г. се дипломира като магистър по „Международен бизнес“ в Нов Български Университет. В момента заема длъжността Мениджър „База да..

повече

Арх. Николай Трайков директор Проектиране и Строителство, Фондация „Америка за България“

Арх. Николай Трайков Николай Трайков е архитект и проект мениджър с повече от 10 години опит в проекти с фокус върху обществени сгради, музеи, сгради за образование, изкуства, културно-историческо наследство и градска среда. Неговият професионален опит включва изготвянето на концепции, задания, бюджети, проекти, търг..

повече

Арх. Калин Диков управител, Елит Студио, St. George International

Арх. Калин Диков

Арх. Ани Маркова Иво Петров архитекти, проектант на училище Britanica

Арх. Ани Маркова Арх. Ани Маркова е завършила архитектура през 2001 година в УАСГ, катедра Градоустройство с тема на дипломната работа “Западното направление на София – Бул.“Тодор Александров”. В периода 2002 – 2005 години работи като изследовател в научен проект „Практичес..

повече

арх. Виолетка Славова и арх. Мария Стайнова основателки на Lusio architects

арх. Виолетка Славова и арх. Мария Стайнова Арх. Виолетка Славова и арх. Мария Стайнова се събират отново в България през 2015 след следване и работа в Италия, Холандия и Испания. Основават студиото Лусио архитекти, благодарение на спечелен конкурс “Училища на бъдещето” на Фондация Америка за България и Академия Градът, чийто п..

повече

Михаел Йорданов мениджър Стратегически Клиенти

Михаел Йорданов Михаел Йорданов е мениджър с над 10 години опит във високотехнологични компании и в момента е Ръководител на Отдел “Стратегически Клиенти” с тясна специализация в ICT/Услуги сегмента в най-голямата и водеща телекомуникационна компания в България - vivacom. Има международен опит в ръко..

повече

Арх. Радко Тодоров RT Consult

Арх. Радко Тодоров Арх. Радко Тодоров е завършил специалност Архитектура в УАСГ-София. През 2004 г. основава RT Consult. Архитектурната компания се е наложила на пазара със своя опит в архитектурното проектиране, интериорен дизайн, устройствено планиране, консултантски услуги, мениджмънт и управление на проекти и с..

повече

Ясен Янакиев регионален мениджър продажби, HOVAL

Ясен Янакиев

инж. Димитър Пенев управител на Сен- Гобен Констракшън Продъктс България, направления Rigips и Isover

инж. Димитър Пенев

инж. Цветослав Петков главен инженер "Геострой" АД и ръководител проект Американски колеж

инж. Цветослав Петков

Валентина Димитрова директор Продажби и Проекти, PipeSystem

Валентина Димитрова

Радослава Радева мениджър направление сгради, Schneider Electric

Радослава Радева

Деница Киркова CEO и основател на CRYSTAL SPA & WELLNESS, MBA in hospitality and spa management - Австрийски университет

Деница Киркова

арх. Владислав Дечев Stephen George International

арх. Владислав Дечев Владислав е част от първоначалния екип, който формира офиса на SGI в България през 2010 г. През 2015 г. става директор, водещ техническия / дизайнерския екип на “Международната архитектура”, в офиса в София. Понастоящем ръководи група млади архитекти и отговаря за предварителните проу..

повече

Кристиан Рихтер мениджър сегменти на център за данни

Кристиан Рихтер След като завършва образованието си в FH Braunschweig / Wolfenbüttel със специалност инженерство, Кам Кристиан Рихтер става координатор на проекта за изграждане на телекомуникационни обекти в цяла Германия. През 2011 г. започва работа в Hoval AG Liechtenstein като сегментен мениджър ..

повече

Арх. Бойчо Бойчев ВБ студио

Арх. Бойчо Бойчев

Михаела Димитрова маркетинг специалист, Градът Медиа Груп

Михаела Димитрова

арх. Александър Кехайов Амфион

арх. Александър Кехайов

арх. Стилиян Стоев Амфион

арх. Стилиян Стоев

Златен спонсор:

Със съдействието на:

Партньори:

Медийни партньори:

Research & database платформа: